Beef Garum

Kód: 71/250 71/1000 Zvolte variantu
420 Kč 1 400 Kč od 420 Kč 375 Kč bez DPH 1 250 Kč bez DPH od 375 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta

Hovězí garum 

Ultimátní umami booster dodávající plnost chuti omáčkám, polévkám, salátům, masu a burgerům. Koncentrovaná hovězí chuť v tekuté podobě.

Je skvělým doplňkem mnoha jídel, a je vhodný pro vaření s různými druhy masa, zeleniny, ryb a dalšími ingrediencemi. Používá se k dochucení marinád, polévek, salátů, omáček a všude tam, kde je potřeba dosáhnout zesílení chuti. Nabízíme svým zákazníkům unikátní chuťovou příležitost, která jim umožní objevit nový rozměr u svých oblíbených receptů, ale i přiležitost experimentovat s novými.

Složení: voda, sůl, Aspergillus oryzae, ječmen, hovězí maso

Živočišný produkt, obsahuje lepek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Je to unikátní produkt, který je výsledkem dlouhodobého vývoje a inovativního procesu výroby. K jeho výrobě jsme využili speciální enzymy (lipáza, proteáza a amyláza) obsažené v ušlechtilé rýžové plísni Aspergillus oryzae a postup dánské tříhvězdičkové michelinské restaurace Noma, abychom vytvořili tento vynikající produkt s bohatým aroma a originální chutí.

Je vyráběn z kvalitního hovězího masa, které pochází z osvědčených a ověřených zdrojů. Garum je vyroben s ohledem na tradiční postupy a zpracovávací technologie, které zajistí vysokou úroveň kvality a chuťovou hodnotu našeho produktu.

Pokud hledáte nezaměnitelný a originální produkt, náš hovězí garum splní vaše očekávání a přinese novou rovinu do vašeho kulinářského umění.

O Garumu

Původní garum byl silně slané tekuté koření používané v antické kuchyni. Vyráběl se fermentací ryb, a hojně se využíval v římské kuchyni jako koření a omáčka. Díky svému výraznému chuťovému profilu se stal garum velmi oblíbeným, ale byl také velmi drahý, takže si ho mohli dovolit jen bohatší lidé. Dnes se garum vyrábí pro gastronomické účely a jako historický prvek v rekonstrukcích antické kuchyně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: