Beef Garum
Kód: 71/250 71/1000 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Je to unikátní produkt, který je výsledkem dlouhodobého vývoje a inovativního procesu výroby. K jeho výrobě jsme využili speciální enzymy (lipáza, proteáza a amyláza) obsažené v ušlechtilé rýžové plísni Aspergillus oryzae a postup dánské tříhvězdičkové michelinské restaurace Noma, abychom vytvořili tento vynikající produkt s bohatým aroma a originální chutí.
Je vyráběn z kvalitního hovězího masa, které pochází z osvědčených a ověřených zdrojů. Garum je vyroben s ohledem na tradiční postupy a zpracovávací technologie, které zajistí vysokou úroveň kvality a chuťovou hodnotu našeho produktu.
Pokud hledáte nezaměnitelný a originální produkt, náš hovězí garum splní vaše očekávání a přinese novou rovinu do vašeho kulinářského umění.
O Garumu
Původní garum byl silně slané tekuté koření používané v antické kuchyni. Vyráběl se fermentací ryb, a hojně se využíval v římské kuchyni jako koření a omáčka. Díky svému výraznému chuťovému profilu se stal garum velmi oblíbeným, ale byl také velmi drahý, takže si ho mohli dovolit jen bohatší lidé. Dnes se garum vyrábí pro gastronomické účely a jako historický prvek v rekonstrukcích antické kuchyně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.