Chicken Garum

Kód: 74/250 74/100 Zvolte variantu
400 Kč 1 200 Kč od 400 Kč 357,14 Kč bez DPH 1 071,43 Kč bez DPH od 357,14 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta

Ultimátní umami booster, dodává silnou kuřecí chuť vašim omáčkám, polévkám, salátům a masu.

Náš Kuřecí garum – koření s exotickou chutí, které dodá vašim pokrmům nezapomenutelnou chuť a aroma! Je skvělým doplněním pro různé druhy mas, jako je kuřecí, vepřové, hovězí a ryby. Může být také použit jako ingredience do různých omáček, marinád a polévek pro dodání páté chuti umami a zvýraznění chutí ostatních. Vyzkoušejte ho v asijských jídlech, ale výborně se hodí i do masových směsí jako Katův šleh :)), nebo jako koření do salátů a příloh. Jeho specifická chuť a aroma jsou ideální pro použití v mnoha různých kulinářských aplikacích.

Složení: voda, sůl, Aspergillus oryzae, ječmen, grilované kuřecí křídla, vařené kuřecí skelety

Živočišný produkt, obsahuje lepek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí garum má jemnou, ale zároveň silnou chuť.Tento unikátní produkt je vyráběn z grilovaných kuřecích křídel pomocí enzymů (proteáza, lipáza a amyláza) obsažených v ušlechtilé rýžové plísni Aspergillus oryzae, podle receptury dánské tříhvězdičkové michelinské restaurace Noma. Vyzkoušejte ho sami a objevte novou dimenzi vaší kuchyně! Je to něco, co jste jistě ještě neochutnali. 

Je to ideální přísada do pokrmů, jako jsou těstoviny, polévky a omáčky, nebo ho můžete použít k dochucení vašich oblíbených jídel. Díky svým výjimečným ingrediencím a přípravě garantujeme, že náš kuřecí garum je kvalitní produkt, který rozhodně stojí za vyzkoušení.

O Garumu

Původní garum byl silně slané tekuté koření používané v antické kuchyni. Vyráběl se fermentací ryb, a hojně se využíval v římské kuchyni jako koření a omáčka. Díky svému výraznému chuťovému profilu se stal garum velmi oblíbeným, ale byl také velmi drahý, takže si ho mohli dovolit jen bohatší lidé. Dnes se garum vyrábí pro gastronomické účely a jako historický prvek v rekonstrukcích antické kuchyně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: